Achiziţii de 140.000 de euro pentru PATINOARUL "Dunărea" | Pregătiri pentru Campionatul Mondial

Achiziţii de 140.000 de euro pentru PATINOARUL "Dunărea" | Pregătiri pentru Campionatul Mondial
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Până la modernizarea şi extinderea Patinoarului Artificial, pentru a fi transformat în sală polivalentă, Primăria municipiului Galaţi trebuie să pregătească arena pentru Campionatul Mondial de hochei pentru seniori, Divizia a II-a, Grupa A, din 3-9 aprilie.

Pentru acest lucru, municipalitatea este dispusă la o cheltuială de aproape 660.000 de lei (140.000 de euro). Concret, Primăria Galaţi aşteaptă oferte pentru achiziţia unui sistem de sonorizare performant şi pentru execuţia unor lucrări de reparaţii curente la Patinoar.

Potrivit licitaţiei lansate pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), se doreşte achiziţia unui sistem de sonorizare, împreună cu serviciile conexe: montajul, punerea în funcţiune şi instructajul privind folosirea sistemului de sonorizare. "Furnizorul va monta sistemul de sonorizare în incinta Patinoarului Artificial Dunărea", se arată în anunţul postat pe SEAP, contract cu o valoare estimată de 451.873 de lei fără TVA.

E greu de spus dacă, în timpul scurt rămas la dispoziţie, licitaţia se va finaliza, iar Patinoarul va avea un sistem nou de sonorizare la începerea campionatului.

Lucrări urgente

Potrivit datelor de pe SEAP, Primăria a plătit 20.000 de lei fără TVA pentru serviciile de proiectare necesare execuţiei de reparaţii curente la Patinoar. Şi, potrivit anunţului postat pe portalul propriu, până pe 3 februarie aşteaptă oferte pentru aceste lucrări, prin care se urmăreşte, potrivit caietului de sarcini, "aducerea Patinoarului la standarde care să permită organizarea unui eveniment de o asemenea anvergură".

Contractul, cu o valoare estimată de 187.652 de lei fără TVA are drept criteriu de atribuire "preţul cel mai scăzut". În 30 de zile, Primăria cere: reabilitarea holurilor de acces, a vestiarelor, a grupurilor sanitar, reamenajarea unor săli pentru ziarişti, birouri şi conferinţe de presă, dar şi amenajarea a trei cabine de transmisie din tâmplărie PVC. Conform caietului de sarcini, se vor face zugrăveli cu var lavabil, vor fi îmbrăcate pardoselile cu mochetă sau covor de cauciuc (unde este nevoie), se va pune gresie şi faianţă în grupul sanitar nou amenajat, vor fi revopsite uşile din lemn la încăperile reabilitate şi se va repara sau înlocui plafonul casetat, acolo unde este nevoie.

Citit 5910 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Februarie 2017 20:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.